2009. szeptember 19., szombat

SQIP még mindig!

Az előzőekben megemlítettem a részvénygyarapítás lehetőségét.
Több módon tudjuk növelni a részvényeink számát, először is azzal ,a minél több ismerősünkkel ismertetjük meg ezt a lehetőséget, és ha megtetszett és regisztrált alánk, máris eggyel nőtt a részvényeink száma. Ez amolyan "fejpénz", bár azt is közölnöm kell, hogy amikor megismertem ezt a lehetőséget, akkor még eléggé homályosan, de 10%-ról volt szó a beregizők után ami ugye 10 PEP-et jelentett volna az alsó vonalak minden tagja után egészen 10 vonal mélységig. Na ez már óriási húzóerő lehetett volna a tagtoborzásnál, de mint később kiderült, tagonként 1 PEP jár, viszont a 10% arra vonatkozik, hogy a jutalékszámításnál az alsó vonalunkban dolgozó tagok jutaléka után annak a 10%-át is megkapjuk pluszban /természetesen a tag a 100%-ot/!
A másik részvénynövelési mód a vásárlás.
Minden regisztrált tagnak lehetősége van részvényeket vásárolni, a mindenkori aktuális árfolyam töredékéért, jelen pillanatban az 1,76€/PEP árfolyammal szemben már 0,50€/PEP áron.
Ez a Booster programon keresztül zajlik, amin belül PEP-csomagokat lehet venni jutányosan.
Ezek a részvények hozzáadódnak az eddig szerzettekhez, és közösen "termelik" a jutalékot!
A részvények átcsoportosítására is van lehetőség, amennyiben pl. a családból többen is vannak regisztrálva a rendszerbe, de van aki nem akarja ezt az oldalt rendszeresen kihasználni, vagy akár csak használni, akkor a részvényeit elajándékozhatja egy családtagjának, aki esetleg nagyobb haszonnal kezeli a közeljövőben. Ez az ajándékozás természetesen nem lehetséges az ajándékozó beleegyezése nélkül, értem ezalatt, hogy senkitől nem lehetséges a tudta nélkül elemelni a részvénycsomagját!
Hamarosan a számlanyitásokról és kezelésükről lesz szó!
Regizz: http://affiliate.sqipcom.com/?user=lacyapu honlapon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése