2009. szeptember 27., vasárnap

A 7daywealth programról többet...



Néhány kérdésre adható választ közlök, ami minden jelen, vagy leendő Klubtagot érdekelhet:

1.Kérdés:

Mi a határideje a következő havi tőkebetét befizetésének ?

Válasz: Az a dátumnap, amelyik napon befizettem a Klubtagság valamelyik fokozatát.

( a dátumnap előtt ez akár több nappal is megtehető )

Az esetleges késedelem következményeit a Margit megkérdezi a felső sponzorvonalán keresztül .

( Legyünk precízek és ne késsünk el a befizetéssel, ekkor nem lehet gondunk )

A Klubtagsági fokozat magasabb szintre történő emelésekor is az első élesített csatlakozási időpont a következő havi tőkebetét forduló napja. Ekkor már a megemelt tagsági betétet kell befizetni.

2.Kérdés:

Van mód arra, hogy menet közben egy "Silver" tagságot Gold vagy Platinumra emeljek ?

Válasz : Igen a személyes weboldalad Member info " Upgrade sub" legördülő menüben magasabb pozícióba átregisztrálhatod magadat !

( Az átregisztrálási folyamatban nem a különbözetet vonják le, hanem az új Klubtagsági státuszhoz tartozó összeget )

3.Kérdés : A következő havi tőkebetétet hogyan kell befizetnem ?

Válasz: A befizetést ugyanazzal a módszerrel ( tehát forintos internetes fizetésre alkalmas bankkártyával ) lehet megtenni.

Befizetésed a személyes weboldalad Member info "Reactivate sub" legördülő menüpont alatti oldalt használva teheted meg.

4.Kérdés: Miért csak 3.hónapban kapom az első jutalékom ?

Válasz : A válasz egyszerű, s egyben választ ad arra kérdésre is, hogy miért nem beszélhetünk " Pilótajátékról", mint ahogy azt már tájékozatlan emberek "úgymond féltésből" a projectről terjesztik .

A Cég a Klubtagot, a rendszer megismertetésében ( promótálásában ) végzett ismeretterjesztő tevékenységéért hálózatépítési jutalomban részesíti, s mindezt a tőkebetétek hozamából teszi !

Ezért van az, hogy jutalmak kifizetésére csak a tőkebetét, befektetésekben történő kamatoztatása után kerülhet sor.

Jutalék felvételére csak 20$ meghaladó jutalékösszeg esetén lehetséges !

5.Kérdés: Ha idő közben megszorulok anyagilag, vehetek e ki pénzt a tőkeszámlámról, illetve a havi jutalékommal növelhetem e a tőkeszámlámon elhelyezett összeget ?

Válasz: Igen természetesen a tőkebetétek hozama az első 90 nap elteltével kivehető a számláról .

Igen a hálózatépítési jutalék következő havi tőkebetét összegével csökkentett akár teljes összegét is betehetjük a tőkeszámlánkra !

6.Kérdés: Megszüntethető e a tagságom teljes tőkekivonással ?

Válasz: Igen természetesen 90 nap elteltével bármikor .

Ezt a személyes weboldalad "Cancel Acc" menüpontja alatt megnyíló lapon keresztül kezdeményezheted.

A menüpont alatt megnyíló oldalon értelemszerűen ki kell tölteni a táblázat ( az indoklást is ) .

Viszont tudnod kell ,hogy ez azzal jár, hogy a jutalékmátrixból is kikerülsz, s az addig kiépült csoportodat elveszted a jutalékjogosultságoddal együtt !

7.Kérdés: Mikor kapjuk meg a MOWC jelszavunk ?

Válasz: A MOWC " a belső tőkeszámla iroda " jelszavát várhatóan csak majd október 01. után kaphatjuk meg, mert sajnos pont itt vannak még olyan informatikai programozási feladatok, ahol a felületen történő mozgás csak zavarja a munkálatok előrehaladtát ! Türelmeteket, s megértéseteket kérjük ezért !

Viszont ne aggódjatok a háttérben a rendszer üzemel, a tőkebetétek kamatoznak, a szerverek napi archiválással mindent mentenek, s mindent visszaellenőrizhetővé tesznek.

8. Kérdés: Megismerkedhetünk e valaha a tulajdonosokkal ?

Válasz: Természetesen ahogy a magyarországi Klubtagság növekszik, s igény mutatkozik egy ilyen találkozóra.

Ausztriában már volt is ilyen találkozó !

9.Kérdés: A tájékoztató azt ígéri, hogy a mátrix automatikusan töltődik minden klubtagnál, s ebből majd jutalékjövedelme is keletkezik pár hónapon belül, amely biztosítja majd a következő havi tőkebetét, rendszer általi elhelyezését a klubtag tőkeszámláján. Hallhatnánk erről bővebben.

Válasz: Nos, a rendszer most is tölti egy automata algoritmus alapján a csoport mátrixban a üres pozíciókat, csak ez még nem látványos. Jelenleg azon klubtagok akik nem aktívak a hálózatépítésben, a felső szponzorvonaluk által behozott újabb és újabb tagok közül kapnak. Erre már igenis van példa, s az ilyen klubtagok azáltal váltak a csapatépítésben aktívvá, hogy látták a személyes weboldalukon ( a Commisions menüben ) ezen klubtag társakat, és az utánuk járó jutalékot a jutalékszámlájukon.

Többek között ez az egyik varázsa ennek a rendszernek !

Az éles indulást követően a Cég 10millió szabályosan megszerzett E-mail címre ( ez a weboldalon olvasható) fogja ajánlani a rendszert, illetve a világ számos országában hirdetni fogja.

A rendszerben így klubtaggá váló "SZPONZOR nélküli belépőket, a már a rendszerben lévő aktív Klubtagsággal rendelkezők csoportjába fogja pozícionálni a mátrixban üres helyekre.

Így válik lehetségessé, hogy egy csoportépítéssel nem foglalkozó klubtag alatti csoportmátrix is idővel feltöltődik, s ezután jutalékot vehet majd fel.

Itt kell azt is viszont elmondani, hogy természetesen azon Platinum fokozatú Klubtagok, akik derekasan kiveszik részüket a hálózatépítésből, azok csoportjába ezen szabad státuszú tagok közül többet fog a rendszer pozicionáló algoritmusa tenni.

10.Kérdés: Alert Pay számlanyitás mennyire sürgető ?

Válasz: Mivel ez a kör szeptemberben csatlakozott, s lehívható jutaléka csak novemberben keletkezik először, annyira a számlanyitás nem sürgető körülmény ! Egy dolog miatt azonban hasznos, tehetsz erre a számládra 1-2 havi tőkebetétednek megfelelő összeget, s itt megbízást adhatsz a rendszernek a fordulónapon történő tőkebetét levonására !

Az AlertPay számla ID számát a személyes weboldalad Member info " Edit info" legördülő menüben megnyíló személyes adataidat tartalmazó oldaladon írhatod be a megfelelő helyre, majd a lap alján lévő UPDATE gombra kattintással jóváhagyni .

Ezen az oldaladon teheted meg egyébként hasonló módon a személyes adataidban történő változások átvezetését átírhatod a telefonszámodat, megváltoztathatod az E-mail címedet.

Nos egyelőre ennyit, érdemes végiggondolni, hogy mit veszthetünk nélküle....!!!


A forrás újra: http://www.7daywealth.com/aboutus.php?siteld=ll37050



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése